Burkina Kontakt

Her kan du læse den seneste udgave af Burkina Kontakt - samt gå lidt tilbage i arkivet. Ønsker du at få din artikel eller historie med i næste nummer eller har du ønsker til hvad der skrives om, kan du altid kontakte bestyrelsen. Se mere under 'Kontakt'.

Oktober 2015

Burkina Kontakt nr. 95

I dette nummer af Burkina Kontakt kan du blandt andet læse om kuppet mod Overgangsstyret og om instruktør Camilla Nielsson der har modtaget en pris ved burkinsk festival. 

Læs hele bladet her

Marts 2015

Burkina Kontakt nr. 94

I dette nummer af Burkina Kontakt kan du læse om ebolafaren, konflikten mellem præsidentgarden og overgangsstyret og en personlig beretning fra et hold bedsteforældre der er med bestyrelsesmedlem Thyge Christensen på tur i Burkina Faso. Derudover er der også seneste nyt inden for det kulturelle og det politiske. God læselyst. 

Læs hele bladet her

December 2014

Burkina Kontakt nr. 93

I dette nummer af Burkina Kontakt kan du læse om den nylige revolution i Burkina, med øjenvidneberetninger om situationens udvikling. Yderligere kort om ebola og hvilke forholdsregler Burkina Faso gør sig. På den mere hyggelige front, er der også nyt fra Burkinagruppen.  

Læs hele bladet her

September 2014

Burkina Kontakt nr. 92

I dette nummer af Burkina Kontakt kan du læse mere om Venskabsforeningens arrangement for ambassadøren og resten af ambassaden. Derudover er der fokus på situationen i Burkina Faso, da præsidentvalget i 2015 rykker stadig nærmere.

Læs hele bladet her

Marts 2014

Burkina Kontakt nr. 91

I dette nummer af Burkina Kontakt kan du blandt andet læse Sten Hagbergs artikel om lokalpolitik i Burkina Faso, Ulla Schou Pedersens fortælling om sin rejse til Burkina Faso for at besøge Katrin Rohde og børnehjemmet AMPO og Thyge Christensens artikel om hvordan det kan være der bliver leet så meget mere i Burkina Faso. 

Læs hele bladet her